Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ellerim bomboş

Düzenleyen:
Ellerim bomboş

SPOR Haberleri

Vitor Pereira'nın ısrarla istediği forvet ve oyun kurucu için tüm şartları zorlayan sarı-lacivertliler kimseyi alamadı. Portekizli hoca, RvP ve Fernandao'ya mecbur kaldı

M.EMİN ULUÇ

Sezon başında Moussa Sow'un vedasıyla golcü operasyonuna başlayan Fenerbahçe, ara transferde de istediği takviyeyi yapamadı. Teknik Direktör Vitor Pereira'nın "Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Robin van Persie'den beklediğim verimi alamıyorum. Elimde sağlam olarak sadece Fernandao var. Birbirinden zorlu üç kulvarda zirve hedefliyoruz. Mutlaka bir golcü almalıyız" şeklindeki raporu üzerine yoğun mesai harcayan sarı-lacivertli yönetimin özellikle İtalya'da sürdürdüğü operasyon başarısızlıkla sonuçlandı. Fenerbahçe'nin çok istediği Fildişi Seydou Doumbia'nın tercihini Newcastle'dan yana kullanması, Simone Zaza için Juventus'la anlaşma sağlanamaması sarı-lacivertlileri açıkta bıraktı.
Pereira’nın hayalleri yıkıldı
Vitor Pereira, sezon başında yüzüne bakmadığı Emmanuel Emenike'ye bile razı durumdaydı. Ancak Fenerbahçe Yönetimi, risk almak yerine umduğundan daha iyi bir teklifle kapısını çalan West Ham'la el sıkışınca, Portekizli hocanın taze golcü umudu tükendi. Fenerbahçe'nin Diego'ya alternatif arayışlarından da ses çıkmadı. Roma'nın başka bir takıma kiralamayı düşündüğü Salih'i geri isteyen sarı-lacivertliler, İtalyanlardan olumsuz cevap aldı ve ara transferi sessiz sedasız kapatmış oldu. Bu durum en çok Vitor Pereira'nın moralini bozdu. Sow gittiği günden beri özellikle golcü isteyen Portekizli, yöneticilere, "Hedeflerimizde bir sapma olmayacak ama bu süreç hiç kolay geçmeyecek. Çok zorlanacağız" uyarısında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...