Eto'o'dan taraftara otobüs desteği

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Eto'o'dan taraftara otobüs desteği

SPOR Haberleri  / iHA

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o, Fenerbahçe maçını kazanmaları gerektiğini belirterek, bu karşılaşmada gol atacağına emin olduğunu söyledi.

Taraftarlardan destek isteyen Eto'o, gerekirse deplasman maçları için kendilerine otobüs desteği sağlayabileceğini belirtti.Antalyaspor’un golcüsü Samuel Eto’o, kesinlikle artık kazanmaya başlamalarının gerektiğinin altını çizerek, ligde kalan 15 maçın final niteli taşıdığını ifade etti.

“ARTIK KAZANMAYA BAŞLAMAMIZ GEREKİYOR”
Kalan maçların daha heyecan içinde geçeceğini söyleyen Eto’o, “Bizim artık kazanmaya başlamamız gerekiyor. Takım arkadaşlarım ve hocalarımla konuştum. Herkes durumun farkında. Cuma gününden itibaren buna başlayacağız. Çünkü her maçı kazanmadıkça daha az nefes almaya başlayacağız. Dolayısıyla bu stresi yaşamamak için bir an önce kazanmaya başlamamız gerekiyor” diye konuştu.

“FENERBAHÇEYİ YENMEK İSTİYORUZ”
Cuma günü sahalarında karşılaşacakları Fenerbahçe maçını da değerlendiren Eto’o, “Fenerbahçe büyük bir takım. Biz belki onlara göre daha küçüğüz ama yine de elimizden gelen mücadeleyi gösterip burada onları yenmek istiyoruz” dedi.

“FENERBAHÇE'YE GOL ATACAĞIM”
Eto’o birkaç haftadır gol atamadığının hatırlatılması ve 'Fenerbahçe maçında gol atacak mısın?' sorusu üzerine, "Bu beni endişelendirmiyor. Kariyerimde zaten çok gol attım. Biliyorum ki atmaya devam edeceğim. Burada da gol attım. Önemli olan takımın kazanmasıdır. Ben takıma bir şeyler verebiliyorsam ne mutlu bana. Ama Fenerbahçe maçında gol atacağım, eminim" cevabını verdi.

“ANTALYA’DA MUTLUYUM”
'Yüksek ücretli transfer teklifleri hakkında ne düşünüyorsun?' sorusuna Eto’o, “Antalya’da çok mutluyum. Taraftarların benim adım üzerine söyledikleri şarkılar beni mutlu ediyor. Bir önceki antrenörümüz Yusuf Şimşek’le çalışmaya başlamıştım. O gitti ama ben yarım kalan işi bitirmek istiyorum” şeklinde yanıt verdi.

“KRALLIKTAN ZİYADE TAKIMIN KAZANMASI ÖNEMLİ”
Gol krallığı yarışı ile ilgili konuşan Kamerunlu golcu, "Beni endişelendiren bu değil. Takımın kazanması ve daha yükseğe gelmesi. Bana 'gol krallığı mı yoksa Antalyaspor daha yükseğe mi çıksın' deseler ben Antalya’yı seçerim. Ama gol kralı olursam buna da hayır demem" ifadelerini kullandı.

“HAKEMLER DE HATA YAPABİLİR”
Eto’o hakemlere yaptığı itirazlarla ilgili olarak ise, “Antalyaspor çok fazla faule maruz kalıyor. Bazen çalmayabilirler. Ama bunu özellikle yaptıklarını düşünmüyorum. Onlar da futbolcular gibi insanlar, hata yapabilirler. Belki bazı takımlara fazla düdük çalıyorlar ama özelikle yaptıklarını düşünmüyorum” değerlendirmesini yaptı.

“HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK”
Eto’o, Yusuf Şimşek’in ayrılmasından sonra hedeflerinde bir değişiklik olmadığını ifade ederek, "Sezona Yusuf Şimşek hoca ile başladık. Kendisinin bir hedefi vardı; takımın ligde kalması. Kendisi gitti ama ben takım arkadaşlarımla bu hedefi devam ettirmek zorundayım" diye konuştu.

ETO’O’DAN TARAFTARA OTOBÜS DESTEĞİ
Eto’o, kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür ederek, "Onlara bir çağrım var. Her maça gelip bizleri desteklemelerini istiyoruz. Son dönemde kötü zamanlar geçiriyoruz. Kendilerini biraz üzdük, belki biraz daha üzebiliriz. Ama sonunda gülen taraf biz olacağız. Gerekiyorsa ben kendilerine otobüs imkanı da sağlarım. Deplasmana gelip bizi desteklemeleri için imkan da sağlayabilirim" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...