Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yolcu değil hancı

Düzenleyen:
Yolcu değil hancı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'ye bir proje kapsamında geldiğini söyleyen Portekizli çalıştırıcı, 2 yıllık anlaşması olmasına rağmen futbol takımının geleceğini de şekillendirmeye çalışıyor

M.EMİN ULUÇ

Hem agresif hem sempatik tavırlarıyla dikkat çeken, basınla bir küs bir barışık halleri haber konusu olan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, her geçen gün farkını ortaya koyuyor. Fenerbahçe'yle 25 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan, son yılların en başarılı performansına imza atan, sarı-lacivertlileri 3 kulvarda da zirveye oynatan tecrübeli çalıştırıcı sadece günü kurtarma derdinde olan bir hoca değil. A takıma bir oyun karakteri kazandırmak için yoğun mesai harcayan Vitor Pereira, gençleri sahaya sürdüğü, Antalya'daki kupa maçında takımın yönetimi de U21'in hocası Şenol Çorlu'ya teslim ederek dikkatleri üzerine çekmişti. Bu hareketiyle mütevazı kimliğini gözler önüne seren Portekizlinin altyapıyla ilgisi de çok ciddi boyutta.
Porto modeli uygulanacak
Sezon başında Fenerbahçe'ye 2 yıllık sözleşme imzalayan ve "Ben buraya 2 yıllık bir proje için geldim" diyen Vitor Pereira, ara transferde beklentileri gerçekleşmese de en ufak bir motivasyon kaybı yaşamış değil. Aksine, işine dört elle sarılan tecrübeli teknik adam, alt yapıyla daha çok ilgilenmeye başladı. Alt yapı antrenörleriyle bir toplantı yapan Pereira, genç oyuncular hakkında hocalarından detaylı bilgi alırken hedeflerini de anlattı. Alt yapı oyuncuların A takıma kazandırılması için planlamaların yapıldığı toplantıda, hocaların taleplerini de dinleyen Pereira, Porto modeli için düğme basarken, "Hedefimiz A takım kadrosunun çoğunluğunu alt yapı oyuncularından oluşturmak. Fenerbahçe formasını bu kulübün içinden yetişen isimlere vermek" dedi.  Pereira'nın altyapısını örnek aldığı Porto, yetiştirip sattığı oyunculardan son 10 yılda yaklaşık 1 milyar avro gelir elde etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...