Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe’nin yıldızları iddialı

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe’nin yıldızları iddialı

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, galibiyet serisine devam etmeleri halinde şampiyonluk yolunda çok büyük bir şansları olacağını söyledi.

Fenerbahçe Ülker Stadyumu Maraton Fenerium mağazasında Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas ve Volkan Şen imza gününe katıldı. İmza gününde konuşan Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, ligin en önemli döneminden geçtiklerini belirterek, "Bu dönemlerde biraz daha motivasyonumuzun artması adına bu tür organizasyonlar bizim için faydalı oluyor" dedi.

Diego, "Her zaman bir sonraki maçı düşünerek ve planımızı yaparak yolumuza devam ediyoruz. Şu anda galibiyet serimizi sürdürüyoruz. Bu seriyi bu şekilde devam ettirirsek şampiyon olmak için çok büyük bir şansımız olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
Beşiktaş’ın ertelenen iki maçının onlar için avantaj oluşturup oluşturmayacağı yönündeki soruya Diego, "Aslında durum şu anda onlara bağlı. Ben Beşiktaş’ın son derece hazır bir takım olduğunu düşünüyorum. Böyle maç ertelemelere hazır bir takım. Şu anda sorumluluk onlarda. Biz kendi futbolumuza odaklanmalıyız" şeklinde cevap verdi.

ŞEN: “SEZON SONUNDA HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ”
Sarı-lacivertli taraftarların kendisine gösterdiği desteğe teşekkür eden Volkan Şen ise, "Bana bu verilen desteği sahaya yansıtmak ve skora etki etmek için elimden geleni yapacağım. Bu sene benim ilk senem ve çubuklu forma ile şampiyonluk veya şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Sezon sonunda hedefimize ulaşırız" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...