Vardy'nin muhteşem golü dünyayı salladı

/ Kaynak: İHA
Vardy'nin muhteşem golü dünyayı salladı

SPOR Haberleri  / İHA

Premier Lig'de şampiyonluğa koşan Leicester City'nin yıldız oyuncusu Jamie Vardy'nin Liverpool maçında attığı muhteşem gol #Vardy adıyla açılan hashtag ile Twitter’da TT olmayı başardı.

İngiltere Premier Lig lideri Leicester City, sahasında ağırladığı Liverpool'u 2-0 yenerek zirvedeki yerini korurken Jamie Vardy 60 ve 71. dakikalarda attığı iki golle gecenin yıldızı oldu. Ev sahibi takım bu galibiyetle puanını 50'ye yükselterek zirvedeki yerini kördü.

Yaklaşık 28 metreden avladı
Geceye damgasını vuran olay ise Vardy'nin 60. dakika attığı ilk golü oldu. Mahrez'in uzun pasına hareketlenen Vardy, sağ çaprazdan buluştuğu topa yaklaşık 28 metreden gelişine muhteşem bir vuruş yaparak Liverpool kalecisi Mignolet'yi avladı.
Vardy bu sezon Premier Lig’de oynadığı 24 maçta 18 gole ulaştı.

Podolski de tweet attı
Vardy'nin bu muhteşem golü sosyal medya da büyük yankı uyandırırken #Vardy adıyla açılan hashtag Twitter'da TT listesine girdi. Tweet atanlar arasında Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukos Podolski de vardı.
İşte o tweetlerden bazıları...

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...