Diego Costa bombası

/ Kaynak: Fanatik
Diego Costa bombası

SPOR Haberleri  / Fanatik

Santrforu Jackson Martinez'i Çin ekibi Guangzhonu Evergrande'ye satan Atletico, gözünü eski golcüsü Diego Costa'ya çevirdi.

Atletico Madrid,santraforu Jackson Martinez'i Çin ekibi Guangzhou Evergrande'ye 31.9 milyon pounda (135,575 milyon TL) satarak ara transfer dönemine noktayı koydu ancak yeni sezonun transferleri için de şimdiden kolları sıvadı.

32 milyon Euro'ya gitmişti
İspanyol forvet 2014 yılında Jose Mourinho yönetimindeki Londra ekibine 32 milyon euro karşılığında transfer olmuş ve ilk sezonunda 20 gol kaydederek Premier Lig 1.liğine hatırı sayılır bir katkıda bulunmuştu.
Takımdaki 2. sezonu ise tam bir hayal kırıklığı olan Costa için Madrid'e dönme ihtimalı çok büyük. Lige son yılların en kötü başlangıcını yapan ve 16.lığa kadar düşen Maviler'in durumu İspanyol oyuncunun performansını kötü şekilde etkiledi. 

Madrid'i özlüyor
Takım, Guus Hiddink ile çalışmaya başladığından beri 6 gol kaydeden 27 yaşındaki forvet, İngiltere'de mutlu olduğunu ancak Madrid'deki yaşamını özlediğini her fırsatta dile getiriyor.

Griezzmann karşılığında Costa
FIFA'nın Atletico ve Real Madrid için verdiği transfer yasaklarını ertelemesi Kırmızı-Beyazlılar için yazın önemli transferler yapabileceklerini işaret etmekte.
İngiliz The Sun gazetesi, Chelsea'nin olası Diego Costa teklifine isteksiz yaklaştığını belirtti. Atletico'nun sunacağı miktarın ne kadar olacağı bilinmemekle birlikte Simone'nin Costa'yı takımda çok istediği ve Londra ekibinin de Atletico Madrid forması giyen İspanyol forvetin eski takım arkadaşı Antoine Griezzmann ile yakından ilgilendiği biliniyor. Hatta birçok Avrupa devini peşinden koşturan Fransız oyuncunun, Costa'nın Madrid'e dönüş bileti olabileceği ileri sürülüyor.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...