Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gerekirse seçime gideriz

/ Kaynak: Fotomaç
Gerekirse seçime gideriz

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Toplantıda mali durumla ilgili yapılan sunumun ardından camianın önde gelen isimleri fikirlerini açıklarken, Özbek "Martta gerekirse seçime gideriz" dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in çağrısı üzerine eski başkan ve üst düzey yöneticiler, Türk Telekom Arena'da bir araya geldi. Özbek bu önemli toplantıya eski başkanlar Ali Tanrıyar, Selahattin Beyazıt, Alp Yalman, Faruk Süren, Mehmet Cansun, Adnan Polat, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat'ın yanı sıra Ali Dürüst, Adnan Öztürk, İrfan Aktar, Eşref Alaçayır ve Mehmet Helvacı'yı davet etti. Top lantıya Adnan Polat'ın gelmemesi damga vurdu. Ünal Aysal yurt dışında, Mehmet Helvacı şehir dışında oldukları için davete olumsuz yanıt verdi. Selahattin Beyazıt ve Ali Tanrıyar ise sağlık sorunları nedeniyle başkanlar zirvesine katılmadı. UEFA'nın Avrupa'dan 1+1 yıllık men cezası istemesi üzerine camianın önemli isimleriyle bir araya gelme kararı alan Özbek, 12 Şubat'ta yapılacak son toplantı öncesi yapılacak savunmayla ilgili bilgilendirme yaptı. Görüşleri dinledi. 

Daha sık buluşacaklar 
Bunu da kamuoyuna açık yaparak bir anlamda "Artık herkes taşın altına elini koysun" mesajını gönderdi. Son Gaziantep maçında takımla tribünün barışmasını örnek gösteren Özbek, camia içindeki kavgalara son vermeleri gerektiğini bildirdi ve "Gelin kavgaya son verelim ve bu sorunları hep birlikte çözelim" dedi. Yarsuvat başta tüm isimler, destek sözü verip, çözüm önerilerini aktardı. Ayrıca UEFA görüşmesinde her türlü yardıma hazır olduklarını bildirdi. Toplantıdan birlik mesajları çıkarken daha sık bir araya gelme kararı da alındı

G.Saray'ın borcu yok
Başkanlar Zirvesi sonrasında kameralar karşısına geçen başkan Dursun Özbek, "Toplantıda bundan sonra izleyeceğimiz yolu anlattık. Başkanların fikirlerini aldık. Çok verimli geçti. UEFA'ya daha kuvvetli gideceğiz. UEFA'nın Finansal Fair Play uygulaması futbola kara para girmesin, şike olmasın diye var. Dolayısıyla G.Saray FFP regülasyonuna ters bir şey yapmamıştır. G.Saray'ın hiçbir sporcusuna borcu yok, vergi borcu yok. Bunları anlatacağız" diye konuştu. Aysal, seçimle ilgili soruya ise "Mayısta erken seçimle alakalı bir konu yok. Gündemimizde böyle bir şey yoktu. Tüm camia bütünleştik" diye yanıt verip kulislerde konuşulan seçim iddialarını da yalanladı.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...