Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus sporculardan Boğaziçi Yüzme Yarışı'na büyük ilgi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Rus sporculardan Boğaziçi Yüzme Yarışı'na büyük ilgi

SPOR Haberleri  / AA

24 Temmuz'da İstanbul Boğazı'nda düzenlenecek 2016 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'na yabancı sporcular arasında en fazla başvuru Rus sporculardan geldi.

İstanbul Boğazı'nda 24 Temmuz'da düzenlenecek 2016 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'na yabancı sporcular içinde en fazla başvuruyu Rus yüzücüler yaptı.

Organizasyonun basın biriminden yapılan açıklamada, 4 Ocak'ta başlayan yabancı sporcular için kayıtlara en fazla Rus sporcuların başvuru yaptığı belirtildi.

Yabancılar için ayrılan bin kişilik kontenjanın bir günde dolduğu bildirilen açıklamada, geçmiş yıllarda olduğu gibi başvurularda yine Rus sporcuların ağırlıklı olduğu aktarıldı. Ayrıca bu yıl 59 farklı ülkeden yapılan başvurular ile yeni bir rekorun kırıldığı ifade edildi.

Öte yandan Türk sporcuların 18 Mart'a kadar organizasyonun internet sitesinden başvurulara devam edebileceği kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...