Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marcelo varsa korkma

Marcelo varsa korkma

SPOR Haberleri

Marcelo'nun, Hannover'den takım arkadaşı Ceyhun Gülselam, sambacı için "Yanındaki arkadaşına güven verir. Kolay gol attırmaz ama atar" diye konuştu

Beşiktaş'ın yeni transferi Marcelo'nun, Hannover'den takım arkadaşa olan Ceyhun Gülselam, tecrübeli oyuncuya övgüler yağdırdı. Marcelo'nun saha dışında çok profesyonel biri olduğunu belirten Ceyhun, "Sadece futbolcu olarak değil, insan olarak da iyi karaktere sahip. Ben yaklaşık 1.5 senedir Hannover'deyim. Burada Marcelo'nun bir tek idman ya da maç kaçırdığını görmedim. İdmanların ardından ekstra çalışma yapmayı çok sever. Yanındaki adamına güven veren bir oyuncu, kafa toplarına da çok hakim. Defansta çok iyidir, ofansif olarak birkaç gol atacağını düşünüyorum. Beşiktaş'a büyük katkı sağlayacaktır" diye konuştu. 

19 maçta oynadı 
2013 yılında PSV Eindhoven'dan Hannover'e transfer olan Marcelo, şu ana kadar forma giydiği 79 karşılaşmada 3 gol atarken 3 asist yaptı. Brezilyalı savunmacı bu süre zarfında 13 sarı ve 2 kırmızı kart gördü. Marcelo, Hannover 96'nın bu sezon ligde oynadığı 19 maçta da 90 dakika forma giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...