Bu hiç olmadı!

Bu hiç olmadı!

SPOR Haberleri

Roma'daki teknik direktör değişikliği Salih Uçan için hiç iyi olmadı.

Rudi Garcia yönetimindeki takımda fazla forma şansı bulamayan ve 1.5 yılda ancak bir elin parmakları kadar forma şansı bulabilen genç futbolcu, Luciano Spalletti dönemi ile yeniden umutlandı ancak gelen gideni arattı.

Fenerbahçe'den kiralık olarak Roma forması giyen Salih Uçan'ın, ara transfer döneminde başka bir takıma şansı doğdu.Sampdoria sezon sonuna kadar oyuncuyu renklerine bağlamak istese de bu transfer gerçekleşmedi.Yeni hocanın döneminde henüz hiç forma şansı bulamayan Salih Uçan bu kez yeni bir gelişmeyle sarsıldı.Avrupa kulvarında yoluna devam eden sarı-kırmızılı ekip, transfer döneminin sona ermesinin ardından Şampiyonlar Ligi ikinci turu maçları öncesinde yeni kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

Roma'nın ikinci tur için UEFA'ya bildirdiği kadroda Salih Uçan yer almadı.
Çin'e satılan Gervinho ve Bournemouth'a gönderilen Iturbe'yi listeden çıkaran Roma, 22 yaşındaki futbolcuya da kadroda yer vermedi.Kevin Strootman'ın sakatlığının geçmesi ve tekrar oynayabilecek duruma gelmesi, Salih'in yerine kadroya dahil edildiği şeklinde yorumlandı.Grubunu Barcelona'nın ardında ikinci tamamlayan Roma'nın sıradaki rakibi Real Madrid olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...