Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

G.Saray'dan dengeleri değiştirecek hamle!

Düzenleyen:
G.Saray'dan dengeleri değiştirecek hamle!

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü, UEFA ile yapacağı tarihi zirve için çok önemli bir hamlede bulundu ve dünyaca ünlü avukat Jean Luis Dupont ile anlaştı.

UEFA'nın Finansal Fair Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle Avrupa kupalarından 1+1 yıl men edilmesi istenen Galatasaray'ın kaderi 23 Şubat'ta belli olacak.

23 Şubat'ta yapılacak toplantıda sarı kırmızılı yöneticilerle son kez bir araya gelecek olan UEFA yetkilileri, ceza verip vermeyeceklerini karara bağlayacak.

Galatasaray Yönetim Kurulu bu toplantıda elini sağlamlaştırmak için dev bir adım attı ve spor hukuku konusunda uzman olan avukat Jean Luis Dupont ile anlaştı.

Futboldaki bütün transfer kurallarını yıkan Bosman Kanunları'nın çıkmasını sağlayan isim olan Dupont, daha önce Fenerbahçe'nin UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'na karşı CAS'a açtığı davada avukatlık yapmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...