Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sosa için sezon sonu gelin

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Sosa için sezon sonu gelin

SPOR Haberleri  / Sabah

Ersan'ın satışı için yapılan zirvede yönetici Albayrak, "Sosa için de 9 milyon Euro veriyorlar" derken Güneş gitmesini istemediğini belirtti. Son sözü Fikret Orman söyledi: "20 milyon da verseler sezon sonu gelsinler"

Beşiktaş, Çin pazarını sevdi... Sezon başında Demba Ba'yı 13 milyon Euro'ya Shangai'ye gönderen siyahbeyazlılar son olarak Ersan'ı satıp 7 milyon Euro'yu kasasına koydu. Ersan'ın transferi için başkan Fikret Orman, yönetici Metin Albayrak ve teknik direktör Şenol Güneş'in yaptığı zirvede bir gerçek daha su yüzüne çıktı. Albayrak, Çin kulüplerinin Sosa için 9 milyon Euro teklif ettiğini açıklayıp, "İsterseniz değerlendirelim" dedi. Ancak Şenol Güneş iki kulvarda yarıştıklarını hatırlatıp, "Şampiyonluk için kadroda Sosa'ya ihtiyacım var" dedi. Orman ise, "9 milyon değil 20 milyon verseler de Sosa takımdan gitmeyecek. Onun için de sezon sonu gelsinler" diyerek transfere son noktayı koydu. 

YENİLER İMZA ATIYOR
 Gaziantep maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ın idmanında duran top çalışmalarının ardından çift kale maç yapıldı. Antrenmana transfer olan Ersan katılmadı. Öte yandan devre arasında kadroya katılan Marcelo Guedes, Alexis Delgado ve Denys Boyko için bugün 13.30'da Ümraniye'de başkan Fikret Orman'ın da katılacağı imza töreni yapılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...