Hesap sorulacak

Düzenleyen:
Hesap sorulacak

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da, Hacıosmanoğlu dönemi mercek altında. Denetçiler kayıtlarda usulsüzlüğe rastlarsa eski yönetimi yargı yolu bekliyor

Ve Trabzonspor'da iç hesap devri başladı. Muharrem Usta başkanlığındaki yeni yönetim, kendilerinden önceki dönemi tek tek mercek altına aldırttı. Özellikle eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun görevde kaldığı son 2,5 yıllık dönemdeki yüksek harcamalar, denetçilerce incelenmeye alındı. Bilindiği üzere Hacıosmanoğlu döneminde şampiyonluk söylemleri ile birçok flaş oyuncu transferi yapılmış, buna rağmen sözü edilen başarı yakalanamamıştı. Bu döneme ait harcamalar, bordo-mavili camiada hep tartışma konusu olmuştu. Yeni yönetim, göreve gelmesinin ardından başta transferler olmak üzere, kulüpler ve menajerlere yapılan birçok harcama kalemindeki yüksek bedeller için Maliye'den bağımsız bir denetim şirketinin incelemesini istemişti. 
Zarar tazmin edilecek
Söz konusu denetleme şirketi, Trabzonspor tesislerine gelerek son 2,5 yıl içinde yapılan harcamalara ait kulübün muhasebe kayıtlarını didik didik taradı. Bir aya yakın süren çalışma sonunda geniş bir dosya hazırlanarak raporlama başlatıldı. Ankara'da hazırlıkları sürdürülen raporla ilgili bilgi sızdırılmazken, kayıtlarda bir usulsüzlüğe rastlanması halinde konunun yargıya intikal ettirileceği ve sorumluların mahkemede hesap vereceği, ayrıca zarar oluşmuşsa bunun tazmin edileceği ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...