İtalyan hastaya klasik rapor

Düzenleyen:
İtalyan hastaya klasik rapor

SPOR Haberleri

Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinin kadro istikrarını yakalayamadığını belirten G.Saray Teknik Direktörü, kritik dönemlerde kullandığı "Şansımız yüzde 51" söylemini tekrarladı

Galatasaray  Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Lazio'nun önceki akşam Serie A'da Napoli'ye 2-0 kaybettiği karşılaşmayı statta izledi. Maçın ardından rakiplerini değerlendiren Denizli, "Lazio kurada çıktıktan sonra aşağı yukarı 8-9 maçını izledik. Her maçı en az 3-4 değişik futbolcuyla oynadılar. Benim takip ettiğim kadronun bize karşı oynama şansı belki yüzde 60. Ama bütün bunları değerlendireceğiz. Bu periyotta kullandığı bütün oyuncuları takip ediyoruz. Neticede İtalya liginin iyi takımlarından birisi. Belki ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koymadılar ama Lazio'yu tek maç üzerinden değerlendiremeyiz. Çekişmeli iki tane maç bizi bekliyor diyebilirim. Galatasaray olarak üzerimize düşeni yaparız" dedi. 
Men kararı zor çıkar
Denizli, kritik maçlar öncesi kullandığı “Şansımız yüzde 51” söyleminin Lazio karşılaşmaları için de geçerli olduğunu ifade ederek, "Biz Lazio'nun genel durumunu değerlendiriyoruz. Onun dışında biz Galatasaray olarak hedefimizin ne olduğunu biliyoruz" diye konuştu. UEFA'nın sarı-kırmızılı kulübe Avrupa'dan men kararı vermesi ihtimalini de değerlendiren tecrübeli teknik adam "Biz öyle bir kararın zor çıkacağı kanaatindeyiz. Ama neticede UEFA kendi kriterlerine göre karar verecektir. Tabii ki olumsuz bir karar çıkarsa psikolojik olarak etkilenmemek mümkün değil" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...