Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çinliler, Alex Teixeira'yı da aldı!

Düzenleyen:
Çinliler, Alex Teixeira'yı da aldı!

SPOR Haberleri

Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira, 50 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Çin'in Jiangsu Suning takımına satılldı.

Ara transfer döneminde fırtına gibi esen Çin kulüpleri rekor bir transfere daha imza attı. Chelsea'den Ramires'e 28 milyon Euro, Atletico Madrid'den Jackson Martinez'e 42 milyon Euro ödeyerek 2016'nın en pahalı ilk 2 transferini yapan Çinliler, kendi rekorlarını kırdı.

Çin liginin güçlü ekiplerinden Jiangsu Suning, Shakhtar Donetsk'in yıldızı Alex Teixeira'yı 50 milyon Euro karşılığında renklerine kattı.

Bu son dakika gelişmesi dünya basınında büyük yankı uyandırdı.

LUCESCU 6 MİLYON EURO'YA ALMIŞTI

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun 6 yıl önce 6 milyon Euro'ya Shaktar Donetsk'e kazandırdığı Teixeira'yı isteyen kulüpler arasında Chelsea ve Liverpool da bulunuyordu.

26 yaşında ve 1.73 metre boyundaki Alex Teixeira ofansif orta saha olarak görev yapıyor. Gerektiğinde kanatlarda da oynayabilen Brezilyalı futbolcu, gol noktalarında bir santrfor kadar etkili. Bu sezon oynadığı 26 resmi maçta 26 gol attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...