Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da ekonomik seferberlik

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Galatasaray'da ekonomik seferberlik

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Başkanı Özbek, "Haziran 2015-Mayıs 2016 dönemi içinde 30 milyon avronun altında hedeflediğimiz zararı, önümüzdeki dört ayda 10 milyon avroya indirmek için seferberlik başlatıyoruz" dedi.

UEFA'nın Finansal Fair Play kriterleri çerçevesinde 1+1 yıllığına Avrupa kupalarından men edilme riskiyle karşı karşıya olan Galatasaray Kulübünün başkanı Dursun Özbek, 1 yıllık sürede 30 milyon avronun altında hedeflenen zararı, 10 milyona indirmek için seferberlik başlattıklarını bildirdi.

Özbek, Galatasaray dergisinin şubat sayısındaki yazısında, göreve geldikleri günden beri şeffaflıktan ödün vermediklerini belirterek, "Galatasaray'ın sorunlarının saklanarak değil, paylaşarak çözüleceğini savunduk. Bu sayede de tüm camiada bir farkındalık oluşmasını sağladık. Artık herkes şunu gayet iyi biliyor, Galatasaray'ın başına ne geldiyse geçici çözümlerle kulübün yönetilebileceği yanılgısı yüzünden geldi. Halının altına süpürülen sorunlar yok olmadı, aksine gözlerden uzakta daha da büyüdü̈" ifadelerini kullandı.

Galatasaray camiasının kenetlenmesi durumunda tüm zorlukları aşacağına inandığını vurgulayan Özbek, şunları kaydetti:

"Yıllık 70,4 milyon avro seviyesinden alıp, yedi aylık geçici yönetimle 55,8 milyona çektiğimiz, 1 Haziran 2015-31 Mayıs 2016 dönemi içinde 30 milyon avronun altında hedeflediğimiz zararı, önümüzdeki dört ayda 10 milyon avroya indirmek için bir seferberlik hamlesi başlatıyoruz. Yüreği sarı-kırmızı renkler için çarpan herkesi, detaylarını bu ay içinde peyderpey açıklayacağımız bu büyük mücadelenin bir parçası olmaya davet ediyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...