Batuhan Karadeniz'den sürpriz transfer!

Düzenleyen:
Batuhan Karadeniz'den sürpriz transfer!

SPOR Haberleri

Çin'den 3 kulübün transfer teklifinde bulunduğu Batuhan Karadeniz'in 1-2 gün içinde tercihini yapıp imza atacağı belirtildi.

Türk futbolunun en çok tartışılan isimleri arasında yer alan Batuhan Karadeniz, yine çok konuşulacak bir olaya imza atmaya hazırlanıyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın'la yaşadığı sorunlar nedeniyle geçtiğimiz Ekim ayında Medicana Sivasspor'dan ayrılan genç forvet, Süper Lig'den teklifler almasına rağmen hiçbir kulüple anlaşmadı.

Menajeriyle görüşerek bundan sonraki yol haritasını belirleyen Batuhan, futbol yaşamını yurt dışında sürdürme kararı aldı.

Çin'den teklif var

Çin Birinci Ligi'nde mücadele eden üç kulübün transfer teklifinde bulunduğu genç oyuncunun 1-2 gün içinde tercihini yapıp imza atacağı öğrenildi.

Yaklaşık 3.5 aydır kulüpsüz olan Batuhan'ın bu süre içinde fizik kondisyonunu korumak için özel bir antrenör eşliğinde çalıştığı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...