Muslera: Galatasaray'ı tanımayan yok

Düzenleyen:
Muslera: Galatasaray'ı tanımayan yok

SPOR Haberleri

Kısa süre önce dünya evine giren Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, evliliğini ve saha dışındaki yaşantısını anlattı.

Evliliğin ilk zamanlarını yoğun maç trafiği yüzünden eşiyle birlikte geçiremediğini anlatan Muslera "Evlendikten hemen sonra takımla kampa girdim. Patricia da işlerimiz için Montevideo'da kaldı. Evliliği çok da anlayabilmiş değiliz. Uruguay'da bir resmi nikah, bir de kilise düğünü yaptık. Eşim Patricia'yla birlikte havalimanına Türk stili süslenmiş gelin arabasıyla gitmiştik. Bizim için hoş bir anı oldu." şeklinde konuştu.

 
Sosyal medyayı etkin kullanan futbolculardan olan Fernando Muslera "Sosyal medyayı hem profesyonelce hem de sizi takip edenlerle aradaki bağı koruyarak kullanmak çok önemli. Konumum gereği paylaşımlarda kullanılan dile, fotoğraf seçimlerine ve diğer detaylara çok dikkat ediyoruz. Aynı zamanda gündemi de takip etmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Futbolun dışında ailesi ve dostlarına olabildiğince vakit ayırmaya çalıştığını aktaran başarılı file bekçisi "Ailem, dostlarım ve menajerim Daniel Fonseca ile güçlü bir bağım var. Onun dışında insanlarla sohbet etmeyi ve fikirlerini almayı daima sevmişimdir." dedi.
 
Fernando Muslera, "Uruguay'da futbolla çok ilgisi olmayan birine birkaç cümleyle İstanbul'u ve Galatasaray'ı anlatmanız gerekse ona neler söylerdiniz?" sorunu ise "Sıcakkanlı insanlar tanımak, lezzetli yemekler tatmak ve şehre aşık olmak istiyorsanız İstanbul'a gelmelisiniz. Trafiğe hemen alışacaksınız!" Uruguay'da Galatasaray'ı tanımayan birinin olduğunu sanmıyorum." diye yanıtladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...