Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa'nın efesi

Düzenleyen:
Avrupa'nın efesi

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlileri Anadolu Efes de durduramadı. Obradoviç'in öğrencileri TOP 16'da 6'da 6 yaparak namağlup liderliğini sürdürdü

Avrupa'da Fenerbahçe fırtınası dinmiyor. Sarı-lacivertliler THY Euroleague TOP 16 Turu 6. hafta maçında Anadolu Efes'i deplasmanda 77-73'lik skorla mağlup etti. 'Türk derbisi'nde zafere uzanan Obradoviç'in öğrencileri bu sonuçla TOP 16 Turu'ndaki 6. maçını da kazanarak E Grubu'ndaki namağlup liderliğini devam ettirdi. Karşılıklı sayılarla başlayan maçta takımlar televizyon molasına da 12-12 beraberlikle gitti. Rakibinin top kayıplarını iyi değerlendiren Anadolu Efes ilk periyodu 21-18 önde geçti. İkinci çeyreğe iyi başlayan Fenerbahçe skoru 29-26 ile lehine çevirdi. Cedi Osman’ın sayılarıyla 8-0’lık seri yakalayan Efes, kalan bölümde de farkı korudu ve soyunma odasına 41-35 üstün girdi. 
Melih'ten kritik 5 sayı
Üçüncü çeyrekte Efes maçtaki en büyük farkı yakaladı: 54-45. Mola dönüşünde Bogdanovic ile hücumda etkili olan Fenerbahçe, kenardan gelen Melih ve Berk ile farkı azaltmaya başladı. Final bölümüne üstün başlayan 57-55'le Efes'ti. Fenerbahçe savunmada direncini arttırdı ve son 5 dakikada 64-64'le eşitliği sağladı. Moladan Kaptan Melih'in 5 sayısıyla dönen Kanarya 69-64 ile tekrar öne geçti. Büyük çekişmelere sahne olan son dakikalarda sarı-lacivertliler Melih ve Kalinic ile skor üretirken, Anadolu Efes’i oyunda tutan isimler Saric ve Brown oldu. Son 3 dakikaya Fenerbahçe 71-70 önde girdi. Kalan bölümde müthiş savunma yapan sarı-lacivertliler, Melih'in de en kritik anlarda bulduğu isabetli sayılarla dev maçtan 77-73 galip ayrıldı.  TOP 16'da yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe 7. hafta maçında perşembe günü Malaga'yı misafir edecek. Grupta 3 yenilgisini alarak 3. sıraya gerileyen Efes ise Atina'da Panathinaikos deplasmanına çıkacak.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...