Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Denizli: Burak gitmekte kararlıydı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mustafa Denizli: Burak gitmekte kararlıydı

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, "Giden her oyuncu bizim için kayıptır. kendisiyle uzun uzun görüştüm. Bütün olasılıkları paylaştım. Gitmesiyle ilgili çok kararlıydı" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Torku Konyaspor'u ağırlayan Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, sarı-kırmızılı takımın Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yaptığı Gaziantepspor maçının ilk 11'ine göre 2 değişikliğe gitti.

"Burak gitmekte kararlıydı"

Çin'e transferi büyük oranda gerçekleşen Burak Yılmaz hakkında açıklamada bulunan teknik direktör Mustafa Denizli, golcü oyuncunun gitmekte kararlı olduğunu söyledi.

Burak'ın kendileri için önemli bir kayıp olduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam, "Giden her oyuncu bizim için kayıptır. kendisiyle uzun uzun görüştüm. Bütün olasılıkları paylaştım. Gitmesiyle ilgili çok kararlıydı. Kadrodan ayrılan her oyuncu beni üzer. Burak da çok önemli hücum silahımızdı. Dolayısıyla bu manada üzüntümüz var. Galatasaray kendine koyduğu hedefleri sonuna kadar kovalayacaktır" diye konuştu.

Linnes, ilk kez lig maçında

Galatasaray'ın devre arasında transfer ettiği Norveçli futbolcu Martin Linnes, ilk kez lig maçında forma giydi.

Sarı-kırmızılı formayla üç Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkan Linnes, 19. haftadaki Osmanlıspor karşılaşmasının kadrosunda yer alsa da oyuna girememişti.

Koray Günter, 100 gün sonra lig maçında

Galatasaray'ın genç savunmacısı Koray Günter, 100 gün sonra bir lig maçında forma giydi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...