Trabzon tepetakla

Düzenleyen:
Trabzon tepetakla

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer kupada elendiği Ege temsilcisine ligde de boyun eğdi. Douglao’nun golüne 6 dakika sonra Muhammet cevap verdi, Rodallega penaltıdan skoru belirledi

MURAD TAMER

Hafta içinde kupada boyun eğdiği Akhisar'la ligde deplasmanda karşılaşan Trabzonspor rakibine yine direnemedi: 1-2.  Yeni hocası Hami Mandıralı ile çıktığı iki kupa maçını kaybeden bordo-mavililer bu sonuçla kötü giden sezonda lige de temiz bir sayfa açamadı. Kaleci Onur'un yanı sıra Cardozo, Mehmet, Güray, Mustafa ve hasta olan Aykut ile cezalı Cavanda'nın yokluğu Trabzonspor'un maç öncesi belini bükmüştü. Stoperde formsuz Douglas ile bu bölgede tecrübesi olmayan Bosingwa'nın uyum sorunu gözleniyordu. Son derece kötü ve Süper Lig standartlarına yakışmayacak bir zeminde oynanmasına rağmen karşılaşmada tempo yüksekti. Akhisar henüz 8. dakikada bir şans golüyle öne geçti. Kornerden gelen topa Merter vurdu, meşin yuvarlak Douglao'ya çarparak ağlara gitti. Trabzonspor 6 dakika sonra bu gole yeni transferi Muhammet Demir'le cevap verdi: 1-1. 
Üç puan penaltıyla geldi
Rodallega'nın 22'de direkten dönen kafa şutunda ise Akhisar tribünleri saç baş yoldu. İkinci yarıda Trabzonspor rakip yarı alanda daha çok gözüken taraftı. Marko Marin atakları şekillendiren isim olarak dikkat çekiyordu. Boşnak asıllı oyuncunun 67'de 'al da at' dercesine verdiği topa vurmakta geciken Muhammet büyük fırsatı tepmiş oldu. Son 20 dakikada baskıyı kuran Akhisar, kontradan gol arayan Trabzonspor'du. Okay'ın ceza yayında kaptırdığı top bordo-mavililere pahalıya patladı. Pozisyonun devamında Douglas tarafından düşürülen Rodallega, kazanılan penaltıyı 80'de gole çevirerek takımını tekrar öne geçirdi: 2-1. Hami Mandıralı'nın takımın 19'luk yıldız adayları Yusuf Yazıcı ve Muhammet Beşir'i sahaya sürmesi Trabzonspor'u hareketlendiremedi. Douglas'ın 86'da kırmızı kart görmesi de bordo-mavililerin gardını iyice düşürdü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Akhisar sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...