Kartal çok acıkmış

Düzenleyen:
Kartal çok acıkmış

SPOR Haberleri

Mersin İY ve Trabzon maçları ertelenen siyah-beyazlılar ikinci yarıyı dün açabildi. G.Antep önünde Beşiktaş’ı farka Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve Mario Gomez (2) uçurdu

İkinci yarıya nihayet fiili olarak başlayabilen Beşiktaş, futbolu ne kadar özlediğini gösterdi ve Gaziantepspor'u 4-0 yendi. Siyah-beyazlılar henüz 24. saniyede ne olduğunu anlayamadan kalesinde büyük bir tehlike yaşadı. Savunmanın arkasına kaçan Larsson elini kolunu sallayarak ceza sahasına girse de Tolga mutlak gole izin vermedi. Beşiktaş, 30'da İsmail'in uzaktan şutuyla gole yaklaştı. Oyunun kontrolünü kaybetmeyen siyah-beyazlılar 38'de aradığı golü buldu. Sosa'nın pasını sol çaprazda karşılayan Gökhan Töre'nin şutu kaleci Alperen'in de hatasıyla filelere gitti. Siyah-beyazlılar, Gökhan Töre'nin aktörü olduğu 42. dakikada skoru 2-0'a taşıdı. Genç oyuncu soldan içeri girip topu Oğuzhan'a çıkardı. Oğuzhan da ceza sahası içinde rakiplerini sağa sola yatırıp topu filelere göndererek skoru 2-0'a taşıdı. 
bİkinci yarıya aynı hırsla başlayan Beşiktaş kontrolü rakibine kaptırmadı. 50’de Habibou'nun sağ çaprazdan şutunu Tolga kurtarırken, tecrübeli eldiven 56'da ayın oyuncunun bir başka şutunu da şık bir şekilde savuşturmayı başardı. Siyah-beyazlıların şovu 60. dakikada Alman yıldızı Gomez'le devam etti. Sağdan gelişen atakta Sosa'nın kestiği topa Gomez gelişine düzgün vurdu ve tabelayı 3-0 diye değiştirirken 5 dakika sonra Alman oyuncunun sert şutu direkte patladı. 66'da İlhan'ı alarak hücum gücünü yükseltmeye çalışan Gaziantepspor'un arkada verdiği boşlukların cezası hemen kesildi. Dakikalar 70'i gösterirken soldan bindiren İsmail'in içeri gönderdiği topu Gomez klas bir dokunuşla bir kez daha filelere gönderdi: 4-0. Farka rağmen baskısını sürdüren Beşiktaş üst üste pozisyonlar aramaya devam etti. Hızlı hücumcularıyla yüklenmeye devam eden Kara Kartal, Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftayı 3 puanla kapatarak hem eksik maçlarına rağmen aradaki farkı kapattı hem de şampiyonluğa inancını ortaya koydu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...