Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

En golcü 3. Alman Gomez

En golcü 3. Alman Gomez

SPOR Haberleri

Beşiktaş'taki performansıyla EURO 2016'ya göz kırpan Mario Gomez, Alman futbolcular içinde en golcü 3. isim durumunda. Yıldız futbolcunun siyah-beyazlı forma ile 26 maçta 17 golü var

Mario Gomez attığı gollerle hem Beşiktaş'ı sırtlıyor hem de EURO 2016 öncesi kendi yıldızını parlatıyor. Performansıyla Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Löw'e de göz kırpan Beşiktaş'ın yıldızı, önceki gün Gaziantep'e attığı iki golle gol sayısını ligde 15'e genel toplamda da 17'ye çıkardı. Gomez böylece Alman futbolcular içinde en golcü 3. isim oldu. İlk sırada 21 golle Bayern Münih'in yıldızı Müller yer alırken, ikinci sırada 19 golle Freiburg'un başarılı ismi Nils Petersen var. Bu arada Beşiktaşlı Gomez, ligde 15 gol, 2 asist ile oynarken, Beşiktaş'ın topladığı 44 puanın 15'ine doğrudan etki etti. Golcü oyuncu, 4 lig maçında ise skor yükünü tek başına sırtladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...