Aslan tek yürek

Düzenleyen:
Aslan tek yürek

SPOR Haberleri

Gecede "G.Saray'ı sevenleri desteğe çağırıyorum" diyen başkan; Sneijder, Muslera ve Podolski'ye teklif gelirse sıcak bakacaklarını ima etti

Galatasaray'da kulübün içinde bulunduğu ekonomik duruma çözüm kapmasında, "Tek Bilek Tek Yürek" isimli kampanya başlatıldı. Point Otel'de düzenlenen lansmanda yönetim kurulu, tüm branşlardaki sporcular, eski başkanlar ve sarı-kırmızılı camiada tanınmış birçok isim bir araya geldi. Gerçekleşen kampanya hakkında konuşan Başkan Dursun Özbek, “Bugün tüm camia olarak kenetlendik. Herkese Galatasaray’ın 111 yıla sığan olağanüstü zaferlerinin bir nişanesi olarak, belirtisi olarak bu kampanyayı başlatıyorum. Galatasaray’ı seven herkesin bu kampanyaya katılmasını istiyorum" sözlerini kullandı. 'Ne kadar geliyor bekliyorsunuz?' şeklindeki soruya cevap veren Özbek, “Rakamsal bir öneri getirmem söz konusu değil. Bu sevda rakamlarla ölçülmez. O kadar büyük ve yüce bir sevdadır. Beklenen rakamların üzerine çıkacağından eminim. Kampanyaya ilk harcı Dursun Özbek olarak ben koydum. 10 bin tane bileklik aldım. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 
Kulübün menfaatleri önemli
Özbek, Sneijder, Muslera ve Podolski'ye teklif gelmesi halinde ne yapacaklarıyla ilgili soruya ise; "Bu oyunculara gelmiş masada bekleyen bir teklif yok. Teklif gelirse o zaman konuşuruz. Kulübün menfaatleri ve başarıya odaklı geleceğini göz önüne alarak olaya bakılmalı" karşılığını vererek muhtemel transferlere yeşil ışık yaktı. Yakın zamanda yaptığı, ‘8-10 gol’ açıklamalarında Beşiktaş’ı kast edip etmediği sorulan Özbek, “Ne münasebet. Hiç aklıma gelmedi. Dil sürçmesi mi artık, tekerleme gibi düşünün yani. Ben Galatasaray’ın bugüne kadar kurmuş olduğu takımların, yabancı kulüpler karşısında zayıf düşmemesini kastettim" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...