Hamzaoğlu kızdırdı

Düzenleyen:
Hamzaoğlu kızdırdı

SPOR Haberleri

"Hedefimiz ilk 6. Bazı kulüpler ceza alırsa Avrupa'ya gideriz"

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor TV'de katıldığı Santra isimli programda önemli ifadeler kullandı. Hamzaoğlu, Avrupa hedefleri hakkında konuşurken, "Hedefimiz ilk 6'yı yakalamak. Belki bazı kulüpler ceza alırlarsa 6. 7. bile Avrupa'ya gidebilir. Hedeflerimiz var" ifadelerini kullandı. Hamzaoğlu'nun bu sözleriyle Galatasaray'ı kast ettiğini düşünen sosyal medyadaki sarı-kırmızılı taraftarlar büyük tepki gösterdi.
F.Bahçeliydim inkar mı edeyim?
Hamza hoca F.Bahçeli olup olmadığı sorusu üzerine, "Galatasaray’a ilk gittiğim gün kulübün dergisi benimle röportaj yaptı. Derginin yazarı önceki dergilerden araştırmış ve bana ‘Siz çocukluğunuzda Fenerbahçeli miydiniz?’ dedi. Ben de küçükken Fenerbahçeliydim’ dedim. İnkar mı edeyim? Ben hep Galatasaraylıydım mı diyeyim? Gerçekler neyse kimseden çekinmeden konuşmak lazım” sözlerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...