Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Duraklama devri

Düzenleyen:
Duraklama devri

SPOR Haberleri

Ligde Antalya’dan 4 gol yiyen F.Bahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 2. Lig ekibi Amedspor karşısında beraberliği zor kurtardı

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Amed'e konuk oldu Fenerbahçe. Tansiyonu yüksek Diyarbakır'da oynanan karşılaşmaya beklenenin aksine neredeyse as takımla çıktı sarı-lacivertliler. Ev sahibi de cezalı Deniz Naki dışında tüm kozlarını sürmüştü ortaya. Zemin bozuk, ancak hava sakin ve güzeldi. Taraftar yokluğuna rağmen son derece keyifli bir mücadele oldu. Oyunu kendi sahasında kabul eden Amed kontra atak kollarken, Fenerbahçe de zeminin azizliğine uğramamak için yavaş tempoda ayağa paslarla oynamayı tercih ediyordu. Kasımpaşa maçı öncesi moral bulmak isteyen sarı-lacivertliler kendinden emin bir performans sergilerken, beklenmedik bir şut bir anda tabelayı değiştirdi. 10. dakikada Ercan, ceza sahası dışından kaleyi yoklarken, Fabiano beklemediği bu topu yumruklayarak uzaklaştırmak istedi, ancak meşin yuvarlak kısa düşerek Şehmus Özer'in önünde kaldı. 35'lik kurt, bu fırsatı harcamadı: 1-0.
Amed'in gözü yarı finalde
Ama Amed’in gol sevinci kısa sürdü. 14'te kaleye yönelen Diego'yu durdurmaya çalışan savunma oyuncularının sektirdiği top ceza alanı önünde bomboş bekleyen Ramazan'a asist oldu, genç yıldız net bir plaseyle skoru eşitledi: 1-1. Sonrasında orta sahaya sıkışan oyun iç baymaya başlamıştı ki, 44'te Şener'in sağdan ortasına Fernandao mükemmel bir kafa vurdu: 2-1. Soyunma odasına rahat giden Fenerbahçe ikinci yarıya Fernandao-Volkan Şen değişikliğiyle başladı. Bu sarı-lacivertlilerin golcüsüz oynaması anlamına geliyordu. Pereira’nın bu hamlesiyle savunması rahatlayan Amed, hücumlara biraz daha güç verdi. Volkan Şen, 60’ta zeminin azizliğine uğrayıp mutlak bir golü kaçırırken, 68'de gelişen organize atakta Ferdi, skoru eşitledi: 2-2. Fenerbahçe henüz santra yapmıştı ki, 70’te soldan ceza sahasına dalan Yusuf, Amed’i yine öne geçirdi: 3-2. Maçta son sözü, 76’daki vuruşuyla Volkan Şen söyledi: 3-3. Tur düğümü Kadıköy'deki maça kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...