Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Babamın oğlu değiller

Düzenleyen:
Babamın oğlu değiller

SPOR Haberleri

Tercihleri yüzünden eleştiri oklarının hedefine oturan genç teknik adam, “Hiçbir oyuncum arasında ayrım yapmıyorum. Formayı hak eden giyer” dedi

Trabzonspor'un başında çıktığı 3 maçta 3 mağlubiyet alan Hami Mandıralı, kadro tercihleri ve oyuncu değişiklikleri nedeniyle camiadan sert eleştiriler aldı. Takımın üzerindeki kara bulutları dağıtmak için uğraştıklarını belirten Mandıralı, oyuncu tercihleri konusundaki eleştirilere, “Oyuncuların hiçbiri babamın oğlu veya ahbabım değil. Antrenmanlarda kim mental ve performans olarak hazır görünüyorsa formayı ona veriyorum. Kimseye ayrıcalık tanımıyorum. Zor bir süreçten geçiliyor. Burada hiçbir oyuncuya ayrım yapılmaz. Biz forma vermiyoruz oyunculara. Formayı isteyen sahada savaşır. Biz de değerlendirmemizi yaparız ve kadroyu ona göre kurarız. İsimler değil hak eden oynar” şeklinde cevap verdi. 
Yönetimden destek 
Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem ise teknik direktör Hami Mandıralı'nın arkasında olduklarını söyledi. Örem yaptığı açıklamada, bordo-mavili takımda göreve getirilmesinin ardından alınan sonuçlar nedeniyle eleştirilen Mandıralı'ya destek vererek, "Biz zaten Hami hocanın arkasındayız. Hami hoca şansızlıklar yaşadı, hastalıklar, sakatlıklar oldu. Bunun herkes farkında, biz farkındayız, taraftarın da farkında olması lazım. Bunu Hami Hocaya endekslemeyi doğru bulmuyoruz. Biraz şansızlıklar yakamızı bırakmadı. İnşallah toparlayacağız" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...