Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira eskiye dönüyor: 1-0 olsun bizim olsun

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Pereira eskiye dönüyor: 1-0 olsun bizim olsun

SPOR Haberleri  / Sabah

F.Bahçe'nin tek farklı galibiyetlerine gelen eleştiriler sonrası Portekizli hoca idmanlarda hücum çalışmalarına ağırlık vermişti. Antalya ve Amed'den yenilen 7 golle yeniden savunmaya dönüldü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Antalya (4-2) ve Amed (3-3) maçlarında toplam 7 gol yenilmesi üzerine antrenman programında değişikliğe gitti. Portekizli teknik adam, sezonun ilk yarısında gol sayılarının eleştirilmesi üzerine taktik çalışmalarda hücum varyasyonlarına ağırlık vermişti. Takım savunması sorunsuz gözüktüğü için Pereira, savunma taktiği üzerine çalışmaları oldukça azaltmış, sürekli dış sahadan ceza sahasına adam gönderme, kanatlardan oyun kurma gibi çalışmalar üzerinde duruyordu. Ancak önce Antalya ardından Amed maçları Pereira'yı eski günlerine döndürdü. Portekizli, son 2 antrenmanın taktik bölümünde savunmaya yönelik çalışmalar yaptırdı. Pereira'nın antrenmandaki uyarılarında sürekli 'boşluk yok' ve 'herkes yardımlaşsın' şeklinde bağırdığı belirtildi. Pereira'nın düşüncesi; "Gol değil galibiyet istiyorum. 1-0 olsun bizim olsun." 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...