Büyük revizyon

Düzenleyen:
Büyük revizyon

SPOR Haberleri

Aldığı bir mağlubiyetle havası bozulan Fenerbahçe'de Mehmet Topal ve Josef cezalı oldukları için kadroda yer almazken, Pereira tam 5 oyuncuyu da kızağa çekecek

 M.Emin ULUÇ

 

Ligde güle oynaya giderken aldığı Antalya mağlubiyetiyle sarsılan Fenerbahçe bugünkü Kasımpaşa mücadelesine büyük bir kadro değişikliğiyle çıkacak. Cezası sona eren Kjaer ile sakatlığı geçen Gökhan ilk 11'deki yerlerine dönerken, Kadlec ile Şener kulübenin yolunu tutacak. Antalya'daki hataları nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan Caner de yerini gribi atlatan Hasan Ali'ye bırakacak. Orta alanda ise mecburi bir rotasyon olacak. Pereira, cezalı olan Mehmet Topal ile Josef'in yerinde, Alper-Ozan ikilisine şans verecek. Antalya'da yedek soyunan Volkan, Diego ve Robin van Persie de bugün 11'de sahaya çıkacak. Antalya'daki kadrodan yerini koruyanlar Volkan, Alves, Ozan ve Nani olacak.
Formanın hakkını verin
Oyuncularıyla bir toplantı yapan Vitor Pereira, Kasımpaşa maçının önemine değinirken, "Antalya'da bütün kredimizi tükettik" vurgusunda bulundu. Beşiktaş'ın maçlarını kazanarak yola devam ettiğini hatırlatan Portekizli, "Bir mağlubiyet kozların rakibimizin eline geçmesine neden oldu. Bunu lehimize çevirmek mümkün ancak gerçek kimliğimize dönmek zorundayız. Antalya'da hem bireysel hem de takım anlamında berbattık. Bir daha aynı hatayı yaparsak bedeli çok ağır olur" ikazını yaptı. Kasımpaşa'nın iyi savunma yaptığını belirten Pereira, "Hücumda da çok etkili oyunculara sahipler. İlk maçın ne kadar zor geçtiğini unutmayın. Sizden tek istediğim üzerinizdeki formanın hakkını vermeniz" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...