Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marcelo’nun cezasını erteleyin!

Düzenleyen:
Marcelo’nun  cezasını  erteleyin!

SPOR Haberleri

Ersan'ın Çin'e gitmesi ve Rhodolfo'nun geçirdiği sakatlıkla sezonu kapatmasının ardından yeni transfer Marcelo'nun da Konya maçında kırmızı kart görmesi Beşiktaş'ta büyük bir krize sebep oldu.

Hakem hatalarına veryansın eden siyah-beyazlılar, Marcelo'nun haksız yere kırmızı kart gördüğünü belirtip cezasının ertelenmesi için TFF'ye resmen başvuruda bulundu.  Direkt kırmızı kart gören Marcelo'ya 2 maç ceza gelmesi durumunda, Brezilyalı oyuncu ligdeki M.Başakşehir (14 Şubat) ve Gençlerbirliği (21 Şubat) mücadelelerinde forma giyemeyecek. Marcelo, 17 Şubat Çarşamba günü oynanacak Mersin İdman Yurdu erteleme maçında ise o dönem lisansı yetişmediği için görev alamayacak. Disiplin Talimatı’nın 102/4. maddesi e) bendine göre; verilecek cezanın yarısının çekilmesi kaçınılmaz oluyor. Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, gördüğü kırmızı kartın ardından 2 maç ceza almış, 1 haftalık cezasını çektikten sonra Tahkim Kurulu, kalan 1 maçlık cezayı 1 yıl süreyle ertelemişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...