Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fırtına ters esti

Düzenleyen:
Fırtına ters esti

SPOR Haberleri

Büyük umutlarla başlanan sezonda bordo-mavililer yine hedeflerinin çok gerisinde kaldı. Trabzonspor çıktığı 19 lig maçında 24 puan toplarken 33 puan kaybetti

2010-2011 sezonunun ardından geçen sürede 3 ayrı başkan gören, defalarca teknik direktör değişikliğe giden "Öze dönüş", "Kemer sıkma" gibi türlü politikalar ortaya koyan Trabzonspor ligde yine dikiş tutturamadı. Sezon başında Mbia, Cavanda, Okay gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren ve şampiyonluk parolasıyla yıla başlayan bordo-mavililer, hedeflerinin yanına bile yaklaşamadı. Karadeniz temsilcisine sezon ortasında yaşanan yönetim değişikliği ve devre arasındaki hamleler de an itibariyle bir hareket ve artı getirmedi. Beşiktaş karşılaşmasının ertelenmesi sebebiyle 20 hafta sonunda 19 karşılaşmaya çıkan bordo-mavililer, bu maçlarda 7 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyet alarak 24 puan toplarken, 33 puan da kaybetti. 
Kayıp olursa ceza var
Süper Lig'de 21. haftaya girilirken maç eksiğiyle 14. sırada bulunan 'Karadeniz Fırtınası', bir an önce bu olumsuz tablodan kurtulmak isterken, camia pazartesi günü oynanacak Kayserispor maçına kilitlendi. Avrupa kupalarına katılma hedefinden kopmamak için bu maça final gözüyle bakan bordo-mavili takımda sakat ve hasta oyuncuların çokluğu ise en büyük problem. Kayserispor maçı öncesi tesislerde kamp kurmaya hazırlanan yönetim kurulu da, gerek teknik heyet, gerekse futbolcuların moralini artırmak için çalışma yapacak. Ancak ödemeleri zamanında yapan yönetimin puan kaybında ceza sistemini devreye sokacağı belirtildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...