Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

G.Saray zor rakip

Düzenleyen:
G.Saray zor rakip

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı takımı değerlendiren Stefano Pioli, "Yıllardır onlar Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi gibi şampiyonalara aralıksız katılıyorlar. Önemli ve tecrübeli bir kulüp" dedi

UEFA Avrupa Ligi 2. Turu'nda Galatasaray'ın rakibi Lazio'da, teknik direktör Stefano Pioli, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.  Galatasaray ile oynayacakları maçın önemine vurgu yapan İtalyan çalıştırıcı, "Her ne kadar güçlü ve Şampiyonlar Ligi’nden gelen bir Galatasaray karşımıza çıkacak olsa da Avrupa Ligi’nde bu turu, geçmek istiyoruz. Yıllardır onlar Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi gibi şampiyonalara aralıksız katılıyorlar. Önemli ve tecrübeli bir kulüp. Bu nedenle de işimiz kolay olmayacak" dedi.  Lazio'nun bugüne kadar Türk takımlarıyla birçok kez karşılaştığı hatırlatırken, Pioli, " Bizim rakibimiz kim olursa olsun ilk yaptığımız iş rakibimizi her şekilde analiz etmektir. Bu durumda rakibimiz Galatasaray’a dair pek çok şeyi biliyoruz. Bu maçta nasıl bir atmosferde oynayacağımızın da farkındayız. Zorlu Galatasaray engelini aşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı. Öte yandan Lazio lig maçında Hellas Verona'yı 5-2 yenerek moral depoladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...