Kadlec ilaç oldu

Düzenleyen:
Kadlec ilaç oldu

SPOR Haberleri

Portekizli teknik adam, ilk defa ön liberoda görev alan Çek oyuncuya övgüler dizdi, "Harika bir iş çıkardı" dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, cezalı olan Mehmet Topal ve Souza'nın yerine orta sahada Ozan'ın yanında sürpriz bir şekilde Kadlec'i görevlendirdi. İlk defa bu mevkide oynayan Çek savunmacı gösterdiği performansla hocasından alkış aldı. Portekizli çalıştırıcı, "Sadece fiziksel değil, mental ısınmayı da sağladık. Her şeyimizi verdik; kendi oyunumuzu oynadık. Böyle oynayınca da galibiyet kolay oluyor. Skor 6-2 de olabilirdi ama buradan 3-1 ile ayrılıyoruz" dedi. Pereira, Kadlec tercihiyle ilgili olarak ise "İlk düşüncesi savunma olan bir oyuncuyu orada değerlendirmek istedik. 3 orta sahamızı da hücumu düşünen oyunculardan kurarsak, dengemizi kaybedebilirdik. Antalya'da problemimiz buydu. Kadlec de harika bir iş çıkardı takımın performansını ona borçluyuz" ifadelerini kullandı. 
Pasta yemeyi severim!
Maç sonrası basın toplantılarında görüşlerini açıklayıp soru sorulmasına izin vermeyen Pereira, aylar sonra bu yasağı kaldırırken sadece 3 soru aldı. Portekizli hoca, değişiklikler sonrası yükselen protestolarla ilgili olarak, "Oyuncularımın fizik kondisyonunu ayarlamak benim işim. Taraftarların isteklerine saygı duyuyorum. Ben rasyonel olmalıyım duygusal değil. Futbolcularım oynanan maçı düşünüyor ama ben bir sonraki maçı da düşünüyorum" dedi. "Fenerbahçe penaltı kazanırsa pastalı kutlama yapacağım" sözleriyle ilgili olarak da tecrübeli hoca, "Penaltı hakemin konusu, benim değil. Pasta yemeyi çok severim. Genel anlamda değerlendirince futbolda en çok çileyi çeken ailelerimiz oluyor. Bazen futbolu tamamen unutup aileme adamak istiyorum. Onlarla paylaştığım pasta, sadece bu demek" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...