HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bilic o geri dönüşü anlattı

Düzenleyen: /
Bilic o geri dönüşü anlattı
Bilic, Slaven Bilic, West Ham, Haber

SPOR Haberleri

Slaven Bilic, Dimitri Payet ve Mark Noble'ın golleriyle 2-0'dan geri dönüp 2-2 berabere kaldıkları Norwich maçını değerlendirdi.

İşte Slaven Bilic'in sözleri;

"Evde ya da deplasmanda, 1 puan aldığımız için mutlu olamayız. Ancak, oyuncularıma gösterdikleri ruh, karakter ve tutkudan ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca, 2-0 geriye düştükten sonra kalitelerini sahaya koymayı başardılar. Özellikle, günler önce Liverpool ile 120 dakikalık çok zor bir maç oynadıktan sonra bunu başardılar."

"YORGUNLUĞA RAĞMEN OYNADIK"

"Liverpool maçından sonra bunun onlara ekstra bir güç vereceğini oyuncularıma söylemiştim. Maç 2-0 oldu. Yorgunluk etkisini iyice gösterdi. Fakat, oyuncularım yorgunluklarına rağmen ekstra oynayıp geri geldiler."

"İLK GOLÜ BİZ HEDİYE ETTİK"

"Yedek kulübesinden gelen oyuncular inanılmaz büyük bir etki yaptılar. Norwich'i de tebrik etmek gerekiyor, çok büyük bir enerjiyle direkt futbol oynuyorlar. Ancak, attıkları ilk gol resmen bizim hediyemizdi. İkinci golde ise biz şanssızdık."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...