Fener doludizgin

Düzenleyen:
Fener doludizgin

SPOR Haberleri

Avrupa'da yoluna kayıpsız devam eden Obradovic'in öğrencileri, ligde de kaldıkları yerden devam etti

Euroleauge TOP 16’da 7’de 7 yaparak taraftarlarını heyecanlandıracak F.Bahçe, Konyaspor’u deplasmanda devirmeyi bildi. İlk çeyrekte Sırp yıldızı Bogdanovic'in 10 sayısıyla skorda öne fırlayan Fenerbahçe, Bremer ve Jefferson'ın sayılarıyla skora tutunmaya çalışan Konya karşısında periyodu 24-17 önde tamamladı. İkinci periyoda Kalinic'in üçlüğüyle başlayan sarı-lacivertliler, farkı 10 sayıya kadar çıkartmayı başarsa da Burak, Bremer ve Plisnic’in basketleriyle 6-0’lık seri yakalayan ev sahibi ekip toparlandı ve Obradovic'in molasının ardından bir de 9-0'lık seriyle soyunma odasına 43-36 önde girmeyi başardı. 
Üçüncü çeyrekte Bogdanovic'in yaşadığı hafif sakatlıkla beraber oyuna giren Barış Hersek'in üçlüğüyle 52-51 öne geçen Fenerbahçe, Bremer ve Plisnic'i durduramayınca son bölüme 57-54'lük Konyaspor üstünlüğüyle girildi. Maçın son bölümünde Jefferson'un smacıyla bitime 7 dakika kala 64-55 öne geçen Konya, Obradovic'in molası sonrası Dixon'un üçlüğüne engel olamayınca sarı-lacivertliler toparlanmayı başardı. Son bölümde Udoh'un önderliğinde güçlü savunmasıyla dikkat çeken Fenerbahçe, karşılaşmadan 72-68'lik galibiyetle ayrılmayı başardı ve üst üste altıncı galibiyetini aldı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 14. galibiyetini alarak zirveye yerleşirken, beş maçtır kazanamayan Konyaspor 6 galibiyetle 14. sırada kaldı. Günün diğer maçında Beşiktaş, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Türk Telekom'u 83-80 mağlup etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...