Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Derbinin rengi sarı-lacivert

Düzenleyen:
Derbinin rengi sarı-lacivert

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Kadınlar Basketbol Ligi'nin 19. haftasında misafir ettiği Galatasaray'ı 75-62 mağlup etti ve taraftarlarını derbi galibiyetiyle sevindirdi.

Hafta içinde Euroleague'de 70-61 yendiği güçlü rakibine karşı bu sezon beşinci galibiyetini alan sarı-lacivertli takımda Jantel Lavender ve Alexandria Quigley 17'şer sayıyla galibiyette büyük rol oynadı. Ekrem Memnun döneminde ilk defa üst üste üç lig maçından mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da ise Jewell Loyd'un 25 sayılık performansı galibiyet için yeterli olmadı. Fenerahçe'deki ikinci dönemini yaşayan Yunan koç George Dikeoulakos yönetimindeki 13. Galatasaray derbisinde 10. zaferini yaşayan Fenerbahçe bu galibiyetin ardından 16 galibiyetle liderliğini sürdürürken, yedinci mağlubiyetini alan Galatasaray 5. sırada kaldı. Ligde alınan diğer sonuçlar şu şekilde: Mersin Büyükşehir Belediyesi-Canik: 83-72, Hatay-Orduspor: 84-77.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...