Usta: Enkaz edebiyatı yapmam

Düzenleyen:
Usta: Enkaz edebiyatı yapmam

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, eski başkan ve yöneticilerle buluşup yemek yedi.

Usta’nın davetine eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu katılmadı ancak onun döneminde yönetici olan Köksal Sadıklar ve Köksal Güney yemeğe iştirak etti. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Muharrem Usta, "Hiçbir zaman enkaz edebiyatı yapmadım, yapmayacağım. Ekonomiyle ilgili durum seçim öncesinde de vardı. Amacımız sizi bilgilendirmek. İçinde bulunduğumuz durumu, şeffaf bir şekilde ortaya koymazsak bu yolculukta karşılaşabileceğimiz sorunların bizi kemirmesine mani olamayız" dedi. 
Öyle bir türbülansa girdik ki...
Kadroyu önemli ölçüde revize edeceklerini anlatan Muharrem Usta, "Hem kadro, hem hoca açısından öyle türbülansa girdik ki aslında elimizdekilerin değerinin hesabını yapamaz hale geldik. Kadroda öyle oyuncular var ki sürekliliği hiç yakalayamamışlar. Gelecek seneyi planlamak adına bunlara şans vermek gerek" dedi. Yeni bir scout ekibi kurduklarını belirten Usta, "Hedefimiz şu anda kalacak olanları tespit etmek ve ardından scout ekibinin ortaya koyduğu isimlerle iddialı kadro kurmak. Başarıyı yakalamak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.  
           > Gökmen ŞAHİN 

Usta: Enkaz edebiyatı yapmam

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...