Yıldırım: Kendinize gelin!

Düzenleyen:
Yıldırım: Kendinize gelin!

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, İstanbul'un ışıklı gece hayatına kapılan genç yıldız Ozan Tufan'ı fırçaladı, Vitor Pereira ise özel hayatındaki çalkantılarla performansı dibe vuran Caner'i uyardı

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe'de bireysel performansları düşen oyunculara sert müdahaleler geldi. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü bekleneni veremeyen Ozan Tufan, İstanbul gecelerinde boy göstermeye başlayınca Başkan Aziz Yıldırım devreye girdi. Başkan Yıldırım, hesaba çektiği genç yıldızı tam anlamıyla yerin dibine soktu. "Sana dünyanın parasını ödeyerek Fenerbahçe'nin kapılarını açtık, karşılığını böyle mi vereceksin" diyen Yıldırım, "Sen 20 yaşında, yetenekli bir çocuksun fazlası değil. Eğer büyük bir futbolcu olmak istiyorsan çok çalışmalı ve sadece işine odaklanmalısın. Yoksa senden önce niceleri gibi kaybolup gidersin" ikazını yaptı. Başkan, genç oyuncuya, "Şu anda hiçbir şeysin, hiç kimsesin. Ama bunu değiştirmek senin elinde. Elindekinin kıymetini bil ve kendini geliştir" tavsiyesinde bulundu.
Maç kadrosuna bile almam
Teknik Direktör Vitor Pereira'nın hedefinde ise Caner Erkin vardı. Özel hayatındaki çalkantılı sürecin performansına etki etmesine engel olamayan milli yıldız bir türlü toparlanamayınca Portekizliden sert bir çıkış geldi. Caner'le özel olarak görüşen Pereira, "Yaşadığın şeyler kolay değil. Ancak ben ve arkadaşları sana destek olmak için elimizden geleni yapmamıza rağmen sen yeterli gayreti göstermiyorsun. Bu şekilde devam edemez" ifadelerini kullandı. Pereira, "Çok yetenekli bir oyuncusun ve bu takımın sana ihtiyacı var" dediği Caner'e "Ancak bu şekilde devam edersen değil forma giymen, kadroda olman bile zor olacak. Ya kendine çekin düzen verirsin ya da maçları tribünden izlersin" resti çekti. Pereira'nın bu tepkisi sonrası Caner, bir an önce toparlanıp eski formunu yakalayacağına dair hocasına söz verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...