Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lazio teknik direktörü Pioli: Galatasaray ciddiye alınması gereken bir rakip

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Lazio teknik direktörü Pioli: Galatasaray ciddiye alınması gereken bir rakip

SPOR Haberleri  / AA

İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından Lazio’nun teknik direktörü Pioli, UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakipleri Galatasaray’ın ciddiye alınması gereken bir rakip olduğunu söyledi.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Lazio’nun teknik direktörü Stefano Pioli, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Galatasaray maçları öncesinde, İtalyan ekibinin Formello'daki tesislerinde AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray’ın mücadeleci bir ekip olduğunu kaydeden Pioli, "Karşımızdaki öyle bir rakip ki sadece bundan birkaç ay önce Şampiyonlar Ligi’nde oynuyordu. Bu tarz yüksek seviyedeki maçları oynamaya alışkın bir takım, dolayısıyla kesinlikle ciddiye alınması gereken bir rakip" diye konuştu.

Galatasaray’da kendileri için tehlikeli olabilecek oyuncuların kimler olduğu sorusuna İtalyan teknik adam, "İstekli, hırslı, iyi yapıda çalışan bir takım. Sneijder, Podolski gibi tanınmış isimlerin yanı sıra iyi Türk oyuncularından oluşan üst düzey bir takım" şeklinde cevap verdi.

“Bu turu geçebileceğimize inanıyorum”

Pioli, Galatasaray ve Lazio’nun kendi liglerinde son dönemi istedikleri gibi iyi geçirmediğinin anımsatılması üzerine, “Bizim hedefimiz bu turu geçmek. Kalite ve kapasitemiz düşünüldüğünde, bu turu geçebileceğimize inanıyorum" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...