Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak bir tek onunla vedalaşmadı

Düzenleyen:
Burak bir tek onunla vedalaşmadı

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz önceki gün Florya'da düzenlenen yemekte Galatasaray'daki takım arkadaşlarına veda etti.

Çin'in Beijing Gouan Kulübü'ne 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Burak Yılmaz'ın geçen hafta Türk Telekom Arena'da tribünden izlediği Torku Konyaspor maçından sonra çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı ekiple birçok başarıya imza atan milli golcü Arena'ya gözyaşlarıyla veda etti.

Bugün Çin yolcusu
Yayınlanan görüntülerde, stadın boşalmasını bekleyen 30 yaşındaki golcü oyuncu dakikalarca boş tribünlere bakıyor, ardıdan da göz yaşlarını tutamıyor. Bu arada Galatasaray ile Gouan arasındaki yazışmaların tamamlandığı öğrenildi. 8 milyon euronun peşin ödenmesi sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın bu transferi KAP'a bildirmesi bekleniyor. Burak'ın bugün Türkiye'den ayrılacağı öğrenildi.

Bir tek onunla vedalaşmadı
Burak Yılmaz önceki gün Florya'da düzenlenen yemekte Galatasaray'daki takım arkadaşlarına veda etti. Bu yemekte yönetim adına Genel Sekreter Fatih İşbecer ve yönetici Selim Arda Uçar da yer aldı. Sosyal medyada yayınlanan veda görüntülerinde Burak'ın tüm arkadaşlarıyla ayrı ayrı vedalaştığı, bir tek Genel Sekreter Fatih İşbecer ile vedalaşmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...