Nevriye Yılmaz'a destek yağdı

Nevriye Yılmaz'a destek yağdı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe derbisindeki performansı nedeniyle ağır eleştiriler alan Galatasaray ve Milli Takım'ın yıldız ismi Nevriye Yılmaz'a destek yağdı

Önceki gün Fenerbahçe'nin 75-62 kazandığı lig maçında Nevriye Yılmaz süre aldığı 13 dakikada hiç bir istatistik üretemezken, şut girişiminde de bulunmamıştı. Bu performans sonrası ağır şekilde eleştirilmesi ve Galatasaray'daki maddi sorunları oyununa yansıttığı eleştirilerine karşı 36 yaşındaki yıldız isme destek yağdı. Nevriye'nin Galatasaray'daki takım arkadaşı Işıl Alben, sosyal medyada paylaştığı "Herkes yılar Nevriye Yılmaz" başlıklı yazısında bu eleştirileri kınadığını belirtti. TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş da, "Yıllarca her türlü fedakarlığı yaparak büyük özveriyle hizmet eden Milli Takım kaptanımız Nevriye Yılmaz adının gereksiz spekülasyonların içine çekilmesi son derece üzücü" şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...