Rekorların gecesi

Düzenleyen:
Rekorların gecesi

SPOR Haberleri

Batı ile Doğu karmaları arasında görsel bir şölene sahne olan mücadelede atılan 369 sayı tarihe geçti

NBA All Star maçı bir defa daha basketbolseverleri mest etti. Kanada'nın Toronto kentinde düzenlenen ve muhteşem bir şölene sahne olan maçı Doğu Karması'nı 196-173 yenen Batı Karması kazandı. 
All-Star oyunlarında daha önce bir takım en fazla 163 sayı kaydetmişti. İki takım da bu barajı aşmayı başardı. All-Star tarihindeki birçok rekorun kırılması, Batı Karması'nın etkili oyunu sayesinde gerçekleşti. İlk yarıda 92 ve toplamda 196 sayı atarak bir All-Star maçının tek yarısında ve toplamında en çok sayı üreten ekip olan Batı Karması, kaydettiği 31 üç sayı ve 82 iki sayılık basketle de bu alanlardaki rekorları ele geçirdi. Takımların ilk yarıda bulduğu 182 ve maç genelinde attığı 369 sayı ise bir diğer rekor olarak kayıtlara geçti. Doğu Karması formasıyla sahaya çıkan Paul George, maç genelinde toplam 9 üç sayı isabeti buldu ve rekorun yeni sahibi oldu. Karşılaşmayı 41 sayıyla tamamlayan George, NBA efsanesi Wilt Chamberlain'in 1962'de 42 sayıyla kırdığı rekora çok yaklaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...