Pereira: 'Bana selam vermedi'

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Pereira: 'Bana selam vermedi'

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ''Bir üzüntümü dile getirmek istiyorum. Lokomotiv Moskova teknik direktörü bana selam vermedi. Eğer futbol sınırları içinde mücadele ediyorsak, birbirimize selam vermeliyiz. Futbol başka, siyaset başka" dedi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında evinde Rus ekibi Lokomotiv Moskova’yı 2-0 ile geçti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, kendileri için zorlu bir karşılaşma olduğuna dikkat çekerek, “Bu turun kolay bir tur olmadığını biliyorum. Lokomotiv iyi bir takım. Tehlikeli bir takımla karşılaştık. Bugün kendimiz gibi oynadık. Sahada her şeyimizi verdik. Rakibimize verdiğimiz bir pozisyon olmadı. Beni tanıyorsunuz, takımın pozisyonlar üretmesini seven, rakibe pozisyon vermeyi sevmeyen bir teknik direktörüm. Bizim için iyi bir sonuçtu bu akşam. Biz Moskova’ya beraberlik için değil galibiyet için gideceğiz” dedi.
Ozan ve Souza’nın pas trafiğinin maçı kazanmadaki etkisinin sorulması üzerine Pereira, bugün takım sayesinde kazandıklarını söyledi.
“ANTALYASPOR MAÇINDAKİ GİBİ BİR GÖRÜNTÜ OLURSA TURU GEÇEMEYİZ”
Takımın tur şansının sorulması üzerine Portekizli teknik adam, “Bizim Moskova’da nasıl bir görüntü sergileyeceğimize bağlı bu durum. Bugünkü gibi bir düşünce ile sahada olursak turu geçebiliriz ama eğer Antalyaspor maçındaki gibi bir görüntüde olursak turu geçemeyiz” diye konuştu.
“RAKİBİMİZ REAL MADRID OLSUN HİÇ FARK ETMEZ”
Bugün dengeli bir oyun sergilediklerini belirten Vitor Pereira, “Bugün bir 6 numara bir de 8 numarayla oynadık. Dengeli bir oyun oynamaya çalıştık. Rakip takımın tehlike oluşturması durumlara hazırlıklı olmaya çalıştık. Hızlı kontra ataklarla çıkan ve tehlike oluşturan bir takım Moskova. Son derece kaliteli bir takımla oynadık bugün. Bugün farklı bir oyun oynayabilirdik. Onlar gibi çıkmaya çalışabilirdik ama biz asla böyle bir şey yapmadık. Oyunu domine eden görüntümüzü sergilemeye çalıştık. Adeta rakibin kontra ataklarını öldürdük. Bizim kimliğimiz bu. Benim adım Vitor Pereira. Benim nasıl bir kimlik kartım varsa, takımımızın da kimlik kartında oyunu domine eder, rakip yarı alanda oynar ve kontra atakları durdurur yazması lazım. Rakibimiz Real Madrid olsun hiç fark etmez. Bizim kanımızda bu var. Kendi yapımız ve kanımızla doğarız. Ben rakip yarı alana oyunu yıkmak istiyorum. İnsanlar bunu anlarsa ne mutlu bana. Ben uzun yıllar burada kalmak istiyorum. Burada ve kulüpte mutluyum. İnsanlar bunu anlamaz, başka şekilde yorumlarlarsa karar benim olmaktan çıkar” ifadelerini kullandı.
VAN PERSIE KRİZİ
Robin van Persie'nin ilk 11’de başladığı maçlarda oyundan çıkarken yaptığı tavırların sıkıntı olup olmadığının sorulması üzerine ise Pereira, “Ben tüm oyuncularıma saygı duyuyorum, yaptığımız işe saygı duyurum, takımımızın emeğine saygı duyuyorum. Nasıl ailem benim için kutsalsa, takım da benim için kutsal. Ben bir karar alıyorsam takımın iyiliği için alıyorum. Başka da bir şey söylemek istemiyorum” cevabını verdi. 
‘‘BANA SELAM VERMEDİ’'
Pereira, ’Bir üzüntümü dile getirmek istiyorum. Lokomotiv Moskova teknik direktörü bana selam vermedi. Eğer futbol sınırları içinde mücadele ediyorsak, birbirimize selam vermeliyiz. Futbol başka, siyaset başka" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...