Real olsa ne yazar!

Düzenleyen:
Real olsa ne yazar!

SPOR Haberleri

"Rakibin atak yönünü öldürdük. Real Madrid de olsa fark etmezdi. Benim adım Vitor Pereira. Takımım da benim gibi agresiftir"

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira dünkü zafer sonrası coşkulu açıklamalar yaptı. "Rakibin kontra ataklarını öldürdük. Bizim kimliğimiz bu. Benim adım Vitor Pereira. Benim nasıl bir kimlik kartım varsa, takımımızın da kimlik kartında oyunu domine eder, rakip yarı alanda oynar ve kontra atakları durdurur yazması lazım. Rakibimiz Real Madrid olsun hiç fark etmez. Bizim kanımızda bu var" diyen Portekizli çalıştırıcı, "Bizim için iyi bir sonuç oldu. Turun yarısı geride kaldı. Rövanşa da kazanmak için gideceğiz. Defans için değil. Bu görüntüyle gidersek turu orada geçeriz, Antalya görüntüsüyle değil. Beni tanıyorsunuz takımımın pozisyon üretmesini severim, pozisyon vermeyi sevmem" şeklinde konuştu. van Persie'yi oyundan alması sorulan Pereira, "Ben bir karar alıyorsam takımın iyiliği için alıyorum" cevabını verirken, rakip takımın hocasının kendisine selam vermemesiyle ilgili olarak da, "Çok üzücü, futbol futboldur siyaset siyasettir, üzüldüm bu anlamda" dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...