Bu defa sis telaşı

Düzenleyen:
Bu defa sis telaşı

SPOR Haberleri

1 ay önce yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenen karşılaşma dün de sis tehdidiyle karşı karşıya kaldı

17 Ocak'ta 5. dakikada yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenen Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu maçı, karşılaşmanın oynanmasına 2 saat kala bastıran yoğun sis nedeniyle bir erteleme tehlikesi daha atlattı. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.30'da başlaması gereken maç öncesi hakem Barış Şimşek, iki takımın kalecileriyle birlikte sahada görüş açısını kontrol etti. Gerek Tolga Zengin gerekse misafir file bekçisi Muammer Yıldırım, Barış Şimşek'e görüş açısının kötü olduğunu belirtti ve hakem soyunma odasına gitti. Şimşek, Futbol Federasyonu ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile görüştü ve yapılan son kontrolün ardından maçın oynanmasına karar verildi. 19.30'da başlaması beklenen maç, yaklaşık 35 dakika gecikmeyle 20.05'te start aldı. Mücadele 85 dakika oynandı. 5. dakikada ertelenen müsabaka için erken saatlerde skorbordun dakikası 05.05 olarak ayarlandı ve maç bu süreden itibaren başladı. 
Turuncu yelek giydiler
Karşılaşmanın 10. dakikasında hakem Şimşek'in talimatıyla Beşiktaş yedek kulübesinde görev bekleyen oyuncularla Şenol Güneş'e turuncu renkte yelek giydirildi. Maçta siyah forma giyen Beşiktaşlı futbolcularla yedek kulübesinde bekleyen oyuncular siyah eşofman giyince Şimşek ve yardımcıları bu tedbirle sisli ortamda oyuncuları karıştırmanın önüne geçtiler. Güneş dünkü basın toplantısında konuyla ilgili olarak, "İhtiyaç olursa oyuna girerim diye düşündüm. Hakem rica etti. Mont olunca üzerime giymem gerekti” şeklinde esprili bir açıklama yaptı.   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...