Zidane'den maç yorumu!

/ Kaynak: AA
Zidane'den maç yorumu!

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid Teknik Direktörü Zidane: “Kazanmaktan dolayı memnunum” - Roma Teknik Direktörü Spalletti: “Bu akşam elimize geçen fırsatları kullanamadık ki, bu böyle sık olmaz”

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden İspanyol takımı Real Madrid’in teknik direktörü Zinedine Zidane, "Kazanmaktan dolayı memnunum" dedi.

“Devler Ligi”nin son 16 turunun ilk maçında deplasmanda İtalya temsilcisi Roma’yı 2-0 yenerek, büyük avantaj yakalayan Real Madrid’in teknik direktörü Zidane maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.
İlk yarının kendileri için zorlu geçtiğini, ikinci yarıda ise toparladıklarını belirten Fransız teknik adam, “Kazanmaktan dolayı memnunum. 2 gol attık belki daha fazla da atabilirdik, Roma da gol atabilirdi ama gol yemedik. Deplasmanda atılan iki gol çok önemli” ifadesini kullandı. 
Zidane, Roma’nın penaltı beklediği pozisyonlara yönelik bir soruya ise “Ben o pozisyonları görmedim” yanıtını verdi. 
"Roma’yı deplasmanda 2-0 yenerek, turu garantiledikleri" şeklinde yapılan yoruma katılmadığını kaydeden Zidane, “Hayır, futbolda hiçbir zaman bu kapanmaz. Yarından itibaren ligdeki Malaga maçını düşünmeye başlayacağız. Sonra da tekrardan bu maçın rövanşına odaklanmaya başlayacağız” yorumunu yaptı.
Zidane, gollerden sonra takımının kendisiyle kenetlenip sevinmesinin de güzel bir olay olduğunu bildirdi.

- Spalletti üzgün 
Real Madrid karşısında iyi mücadele etmelerine karşın maçı kaybetmiş olmaktan üzgün olduğunu belirten Roma’nın İtalyan teknik direktörü Luciano Spalletti, “Oyuncularıma karşı adil olmaya çalışırım. Bu akşam elimize geçen fırsatları kullanamadık ki, bu böyle sık olmaz” dedi.
Spalletti, oynadıkları oyuna bakıldığında alınan sonucun kendilerini cezalandırdığını oysaki, bugün iyi bir sonuç alınmış olsaydı oyuncularının emeklerini taçlandırılabileceğini söyledi.
İtalyan teknik adam, “Belki, Real Madrid’e karşı az atak yaptık ama saldırdığımızda da bunu iyi yaptık. İkinci yarıda da iyiydik. Bu tarz maçlarda kazanan hep onlar olur. Bizim de yakaladığımız fırsatlar vardı. Sonuç bu oldu” diye konuştu. 

Roma taraftarının, yıllar boyunca Francesco Totti, Gabriel Battistuta gibi hep yıldız isimleri izlediğini, futboldan çok iyi anladığını dile getiren Spalletti, taraftarların ıslıklamaya hakkı olduğunu ancak bunun yerine maç sonu mücadelelerinden ötürü kendilerini alkışlamasının çok önemli olduğunun altını çizdi. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...