Sabri: 'Biz Galatasaray'ız'

Sabri: 'Biz Galatasaray'ız'

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nde Lazio ile 1-1 berabere kalan Galatasaray’da tek golü atan Sabri Sarıoğlu, maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuştu.

Sözlerine maçı değerlendirerek başlayan Sabri “Maça çok iyi başladık. Baskı sonucunda golü de bulduk. Maalsef duran toptan yol yedik. İnişli çıkışlı performans gösterdik. Lazio elenmeyecek takım değil. Biz Galatasarayız. Deplasmanda turu geçeceğimize inanıyorum. Çünkü takım arkadaşlarıma güveniyorum” ifadelerini kullandı.
Karşılaşmaya sağ açıkta başlayan tecrübeli futbolcu, “Hocamızın bana verdiği görev sağ açıktı. Kaleye yapacağım koşularla rakibi etkilemek istedim. Pozisyon icabı ön taraftar hareketli olmama gerekiyordu. Çok da daha iyi olabilirdim. Takım olarak iyi mücadele ettik. Bu azmi ve hırsın üstüne biraz daha katabilirsek turu geçebiliriz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...