Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nuri Şahin geri döndü

Nuri Şahin geri döndü

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund'da 355 gün sonra forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, "Benim için olağanüstü bir geri dönüştü. Öncesinde küçük bir çocuk gibi sevindim" dedi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund’un, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Porto’ya karşı oynadığı maçta 355 gün sonra ilk kez forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, yeniden sahalara döndüğü için çok sevindiğini söyledi. Alman özel televizyon kanalı Sky’a açıklamada bulunan Nuri Şahin, "Benim için olağanüstü bir geri dönüştü. Öncesinde küçük çocuk gibi sevindim" ifadelerini kullandı. Milli futbolcu, karşılaşmada ağrı hissetmeden mücadele ettiği için mutlu olduğunu da kaydetti. Borussia Dortmund’un sportif direktörü Michael Zorc ise Nuri Şahin’i överek, 27 yaşındaki futbolcunun çok iyi bir performans sergilediğini belirtti. Nuri Şahin, Borussia Dortmund’un sahasında Porto’yu 2-0 mağlup ettiği maça ilk 11’de başlayıp ve 57 dakika mücadele etti. Sakatlığı sebebiyle 355 gün yeşil sahalardan uzak kalan Nuri Şahin, son olarak Bundesliga’da 28 Şubat 2015’te sarı-siyahlıların, Schalke 04’le oynadığı maçta forma giymişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...