Mustafa Denizli maçı değerlendirdi

Mustafa Denizli maçı değerlendirdi

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nin 2. tur mücadelesinde Lazio ile ilk maçta 1-1 berabere kalan Mustafa Denizli, oynanan futbolu ve sahaya sürdüğü kadroyu değerlendirdi.

Tecrübeli hoca sözlerine, “İkili maçların başlaması ve bitmesi farklı stratejiler gerektiriyor. Biz 4 gündür bu kadroyla çalıştık. Futbolcularım için sürpriz değil. Elimdeki kadroya baktıktan sonra bundan başka bir kadro çıkarmam mümkün değildi. Oyunda kritik pozisyonlar var. Fiziksel gücü iyi olan takıma karşı iyi oynadık. Yediğimiz gol 5-10 dakika bizi oyundan düşürdü. Tur umudumuz bu maçtan önce neyse, o umut devam ediyor” şeklinde başladı.
“GALATASARAY’IN KORKARAK GİDECEĞİ MAÇ OLMAZ”
Mustafa Denizli, İtalya’daki deplasmandan korkmadıklarını belirterek, “Elimdeki kadroyu en sağlıklı şekilde kulübüm için değerlendirmek zorundayım. Buradan 1-0’la geçseydik Roma’ya huzur içinde gidecektik. Ama yine rahat gideceğiz. Galatasaray’ın korkarak gideceği maç olmaz. 65 saat sonra ciddi bir maça daha çıkacağız. Hücum hattını bugün farklı kullanmak zorundaydık. Oyuncularım başarmaya gayret ediyor. 5 stoper ile değil de 8 stoperle oynasanız da, sizin kimle oynadığınız önemli değil nasıl oynadığınız önemli. Bugünkü şartlar nasıl el verdiyse öyle kadro kurdum” ifadelerini kullandı.
Galatasaray’ın hocası 89. dakikada yaptığı Wesley Sneijder-Yasin Öztekin değişikliği sonrasında tribünlerden yükselen tepkiyi de şöyle yorumladı;
“Sneijder değişikliğinde protestoya yer yok. Sneijder kenara gelince sevgi gösterdiler. Bugün pozisyonunu değiştirdik. Kolay değildi. Bugün birkaç arkadaşımızın pozisyonu değişti. Sneijder son 5-10 dakika yoruldu. Bunlar doğaldır yani. Futbolcularımızı kullanabildiğimiz kadar kullanacağız.”
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...