Çin kulüplerinden Gökhan ve Caner için dev teklif

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Çin kulüplerinden Gökhan ve Caner için dev teklif

SPOR Haberleri  / Sabah

Ocak ayında futbol piyasasının dengesini astronomik rakamlarla bozan Çin kulüpleri, Gökhan ve Caner için yıllık 8 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Lokomotiv Moskova karşısındaki futbollarıyla yıldızlaşan Gökhan Gönül ve Caner Erkin, Haziran ayına kadar hem futbollarıyla hem de sezon sonunda bitecek olan sözleşmeleriyle daha çok konuşulacağa benziyor. UEFA son 32 turu ilk maçında kanatlardan hücuma verdikleri destek, gollerdeki asistleri ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjileriyle taraftarın sevgilisi olan ikilinin geleceği halen belirsizliğini koruyor. 

ÇİN KULÜPLERİ SEZON SONU İÇİN DEVREDE
Fenerbahçe yönetiminin önümüzdeki aydan itibaren görüşmelere başlamasının beklendiği Gökhan ve Caner'e teklifler yağıyor. Bu tekliflerin ana noktası ise, ara transfer döneminde dünya yıldızlarıyla astronomik ücretlere sözleşmeler yapan Çin kulüpleri... Çin kulüplerinin, Gökhan ve Caner'e sezon sonu için şimdiden sözleşmeler teklif ettiği, futbolcuların menajerlerinin ise bu teklifleri yanıtsız bıraktığı öğrenildi. 

İLK TERCİH F.BAHÇE AMA
Çin'den Gökhan ve Caner'e yıllık 8 milyon Euro'yu bulan sözleşme teklifleri geldiği iddia ediliyor. Hem Gökhan'ın hem Caner'in ilk tercihi ise Fenerbahçe. İki futbolcu, gerek sembol oldukları kulüpte futbola devam etme istekleri, gerekse ailelerinden uzak kalma ihtimali nedeniyle İstanbul'dan ayrılmaya sıcak bakmıyor. İki futbolcunun, Fenerbahçe'nin teklifine kadar kimseyle görüşmeyeceği belirtiliyor. 

 BİR AY İÇİNDE MASAYA...
Bu sezona kadar "Sözleşmesi bitenlerle sezon sonunda görüşeceğiz" prensibini uygulayan yönetimin ise, iki milli futbolcu için bu uygulamadan vazgeçebileceği ifade ediliyor. Yönetimin, iki futbolcunun Euro 2016'ya gidecek olması nedeniyle sözleşme görüşmelerine erken başlayacağı, 1 ay içerisinde futbolculara teklifleri sunacağı gelen haberler arasında. Gökhan 2007, Caner ise 2010'dan bu yana Fenerbahçe forması giyiyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...